Верувате ли во вакцините против Ковид-19? / A i besoni vaksinave kundër Covid-19?

Indicates required field
Која е вашата возраст? / Cila është mosha juaj?
Верувате ли во вакцините против Ковид-19? / A i besoni vaksinave kundër Covid-19?
Каде најчесто се информирате за ефикасноста и безбедноста на вакцините? / Ku informoheni më shpesh, për sigurinë dhe efikasitetin e vaksinave?
Колку верувате во информациите околу оваа тема објавени на медиумите? / Sa besoni në informacionet e publikuara në media, mbi këtë temë?
Дали верувате на советите за вакцинација добиени од вашиот матичен лекар? / A i besoni këshillave të vaksinimit të marra nga mjeku juaj i familjes?
Мислите ли дека зад вакцините постои некаква теорија на заговор? / A mendoni se ekziston një teori konspirative prapa vaksinave?
Дали на некој производител на вакцини највеќе му верувате? / A i besoni më shumë ndonjë prodhuesi të vaksinave?
Мислите ли дека Корона пандемијата наскоро ќе заврши? / A mendoni se pandemia e Koronas do të marrë fund së shpejti?